Reviews

Wat zeggen onze gasten over ons

Peter

Super gegeten.
Lijkt wel een sterren zaak.
Heerlijk genoten van een 5 gangenmenu met goed passende wijnen.
Natuurlijk ook heel vriendelijk personeel.
Klein min puntje vinden we het plantje op de tafels.
Als jullie op deze manier doorgaan komt er zeker iets moois uit.
Zal zeker reclame maken voor jullie zaak.

Simone Timme

Vrijdag 27 augustus met goede vrienden gegeten bij Gouden Kalf. Was goed verzorgd en het eten was fantastisch. Heel smaakvol. Ook de veganistische gerechten voor een vriendin waren geweldig klaar gemaakt.
Dank jullie wel en ik kom zeker terug .

Den Heijer

Vanavond weer heerlijk gegeten . Echt een aanrader. Fantastisch verzorgt en zo’n verfijnde smaak. Kan niet wachten tot het volgende menu

Eric Scholte

Afgelopen zaterdagavond (10apr21) het vervolg van een verrassende toevallige ontdekking van deze locatie en hun team: alle ingrediënten van de vijfgangen menu’s (1x vegan) waren een streling voor het palet en genot voor het oog, duidelijk bereid door een team met grote passie voor gerecht en klant. Zij zijn een voorbeeld, hier past slechts een groot compliment: een aanrader voor wie thuis wil genieten van topkwaliteit.

Marieke De sonnaville

We hebben, zoals altijd, weer genoten van een heerlijk gangen diner met verrassende combinaties. En het dessert, waarvoor een heel leuk filmpje was gemaakt, hebben we bewaard om met de kids te maken. Deze ‘mini kookworkshop’ was groot succes!

Het Gouden Kalf

Het Gouden Kalf in de krant, lees hier het hele artikel.

Anoniem

Het Gouden Kalf heeft me meer dan positief verrast. Op een rustige locatie buiten het massatoerisme van Scheveningen is dit restaurant te vinden. Het biedt een overzichtelijke lunchkaart waarbij verrassend veel uit eigen keuken komt, iets waar veel restaurants een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik pakte de Gouden Special: een overvolle bouillabaisse met Noordzee vis, een salade met huisgerookte zalm en een zelf gemaakte garnalenkroket. Absolute aanrader te meer omdat de bediening met veel passie over de producten praat.

Anoniem

Fantastic dinner, service without attitude, the guy likes to wink ? at men and women alike, we felt special! Food was excellent, many small dishes full of flavor, carefully arranged on the plate, and affordable. place has a nice modern but easy feel to it. Will definitely be back here.

Schrijf een review!

Verplicht

rating fields