3-gangen keuzemenu € 39,-
incl. brood & boter
of
5-Gangen verrassingsmenu € 42,50
Dit menu is een voorbeeld van onze menukaart, deze wisselt bijna dagelijks en is altijd afhankelijk van de producten van het seizoen.
Voorgerechten
Gerookte zalm – bieten – rammenas – dille – zuring – feta 12
Rosbief van Amerikaans rund – avocado – pecannoot – kwartel ei – granaatappel 12
Indiaase aardappelsalade – pappadum – hangop – kumquat – tomaat –pinda 12
Terrine van eendenlever en Peking eend – zoetzuur – shiitake – sesam 12
Hoofdgerechten
Vangst van de dag – risotto – spinazie – groene appel – sereh beurre blanc 24
Kalfswang in hoisin met gamba’s – pastinaak – bundelzwam – bosui 24
BBQ Knolselderij – gevulde olijven – lavas olie – pijnboompit – beurre blanc 24
Toro van Bluefin tonijn – bloemkool en vanille – antiboise jus 24
Desserts
Brownie – pinda – zoute caramel – popcorn – marshmellow (Tip van de chef) 9
Sinaasappeltaart – sinaasappel cremeux – bosbesgel – kaneel ijs – crumble 9
Kaas van de Graaff met Schavemakers krentenbrood en Flipke’s tomatenjam 12
Borrel & bijgerechten
Brood & boter 5
Bitterballen 10. st. 8
Dikke Friet 4
Bittergarnituur 10. st. 8
Salade 4
Oesters 6. st. 18
Oesters 12. st. 29