3-gangen keuzemenu € 37,50
incl. brood & boter

Dit menu is een voorbeeld van onze menukaart, deze wisselt bijna dagelijks en is altijd afhankelijk van de producten van het seizoen.

Voorgerechten

Rode biet – kropsla – griekse yoghurt – kikkererwt – paprikapoeder -pecannoot – granaatappel 12
Gegrilde asperges & bosui  – wildpluksalade – burratta – perzik – krokante rijst – french dressing 12
Gerookte zalm – mango – radijs – cashew – thaise dressing 12
Tom Yam – Gamba’s – kokkels – mosselen – scheermes – kokos – noedels 15
Steak tartare – bieslook – kewpiemayo – kummel – gefruite ui – japanse curry – shiso 14
Terinne eendenlever – tomatensalade – shitake vinaigrette – sesamcrunch 16

Hoofdgerechten

Limburgse asperges – geroosterde bospeen – pistache – sinaasappel – kriel in zuur 19
Dorade – prei – aardappelschuim – doperwt – linzen – gepofte tarwes – beurre blanc 24
Kabeljauwrug – tabouleh – rode kool – walnoot – guacamole – grenadine vinaigrette 24
Entrecote- Hasselback – beurre cafe de Paris – asperges – eigen jus 24
Ezeltje van graan gevoerd rund – sugar snaps – el padron – knolselderij  – sjalotten jus 24

Desserts

Citroentaartje – framboos – amandelcrumble – onzelievevrouwebedstro ijs 9
Chocolade donut – bros chocolade – tropisch fruit -krokant 9
Pistache merengue – mascarpone – aardbeien – sumac – saffraan ijs met rozenwater 9
Kaas van van Tol met Schavemaker’s krentenbrood en Flipke’s appelstroop 12

Borrel & bijgerechten

Brood & boter 4
Bitterballen 10. st. 8
Dikke Friet 4
Bittergarnituur 10. st. 8
Salade 4
Oesters 6. st. 15
Dungesneden Vleeswaren (Parmaham-Salami- Chorizo-Katenspek-Pancetta en Huisgemaakte groente zuren) 2 pers. 15
Oesters 12. st. 25