3-gangen keuzemenu € 39,-
incl. brood & boter
of
5-Gangen verrassingsmenu € 42,50

 

Dit menu is een voorbeeld van onze menukaart, deze wisselt bijna dagelijks en is altijd afhankelijk van de producten van het seizoen.

Voorgerechten

Gerookte zalm – bieten – rammenas – dille – zuring – feta 12

Rosbief van Amerikaans rund – avocado – pecannoot – kwartel ei – granaatappel 12

Indiaase aardappelsalade – pappadum – hangop – kumquat – tomaat –pinda 12

Terrine van eendenlever en Peking eend – zoetzuur – shiitake – sesam 12

Hoofdgerechten

Vangst van de dag – risotto – spinazie – groene appel – sereh beurre blanc 24

Kalfswang in hoisin met gamba’s – pastinaak – bundelzwam – bosui 24

BBQ Knolselderij – gevulde olijven – lavas olie – pijnboompit – beurre blanc 24

Toro van Bluefin tonijn – bloemkool en vanille – antiboise jus 24

Desserts

Brownie – pinda – zoute caramel – popcorn – marshmellow (Tip van de chef) 9

Sinaasappeltaart – sinaasappel cremeux – bosbesgel – kaneel ijs – crumble 9

Kaas van de Graaff met Schavemakers krentenbrood en Flipke’s tomatenjam 12

Borrel & bijgerechten

Brood & boter 5
Bitterballen 10. st. 8
Dikke Friet 4
Bittergarnituur 10. st. 8
Salade 4
Oesters 6. st. 18
Oesters 12. st. 29