3-gangen keuzemenu € 37,50
incl. brood & boter
of
5-Gangen verrassingsmenu € 42,50

 

Dit menu is een voorbeeld van onze menukaart, deze wisselt bijna dagelijks en is altijd afhankelijk van de producten van het seizoen.

Voorgerechten

Gepofte zoete aardappel – kikkererwt – rode kool – geitenkaas – naan brood 12
Gegrilde asperges & bosui  – wildpluksalade – burratta – perzik – krokante rijst – french dressing 12
Hollandse garnalen – Thaise mango – radijs – cashew – wasabi mayonaise – rijstchips 12
Tom yam kung  – gamba’s – tauge – boontjes – gele wortel – oesterzwam 15
Steak tartare – bieslook – kewpiemayo – kummel – gefruite ui – japanse curry – shiso 14
Terinne eendenlever – tomatensalade – shitake vinaigrette – sesamcrunch 16

Hoofdgerechten

Paarse spitskool – topinamboer – artisjok – tomaat – gerookte mozarella – sinaasappel19
Vangst van de dag 24
Heilbot – bulgur – cherry tomaatjes – inktvis tempura – aiji amarillo – basilicumolie 24
Entrecote – Hasselback – mierikswortelboter – meiknol – eigen jus 24
Ezeltje van graan gevoerd rund – kruisdistelzwam – pommes fondant – knoflookjus 24

Desserts

Citroentaartje – framboos – pecan crumble – cassis ijs 9
Chococake – sinaasappel creme – kletskop – honingklaverbladijs 9
Pistache merengue – mascarpone – aardbeien – sumac – saffraan ijs met rozenwater 9
Kaas van van Tol met Schavemaker’s krentenbrood en Flipke’s appelstroop 12

Borrel & bijgerechten

Brood & boter 4
Bitterballen 10. st. 8
Dikke Friet 4
Bittergarnituur 10. st. 8
Salade 4
Oesters 6. st. 15
Dungesneden Vleeswaren (Parmaham-Salami- Chorizo-Katenspek-Pancetta en Huisgemaakte groente zuren) 2 pers. 15
Oesters 12. st. 25